Koninginnedag bieractie top drie

Speciaal met de koninginnedag in zicht een speciale bieractie top drie die heel erg geschikt is om buiten te nuttigen. Je gaat natuurlijk niet met bierflesjes de straat op en koopt al helemaal niet het belachelijk dure evenementenbier. Dus een paar goede bierblik tips. Inmiddels heb ik geleerd “geniet nooit met mate”

Uiteraard kies ik niet alleen de voor de hand liggende blikmerken maar juist ook net wat anders! Zoals:

Op nummer 1: Warsteiner, 3 sets van 6 blikjes a 0.33 liter van 13.14 euro voor 8.76 euro bij de supermarkt Albert Heijn. Ze zijn ook verkrijgbaar bij Coop, Dekamarkt, EM-TE, Golff en Plus echter duurder dan bij Albert Heijn.  Bij de Deen is een tray van 24 blikjes a 0.33 liter 12.50 euro.

Op nummer 2: Bavaria, 3 sets van 6 blikjes a 0.33 liter van 9.84 euro voor 6.56 euro bij de supermarkt Albert Heijn. Bij de EM-TE is 1 set van 6 blikjes a 0.33 liter 2.12 euro. Net iets goedkoper dus. Ook verkrijgbaar bij Coop, Dekamarkt, Golff, Jan Linders en Plus is het ook verkrijgbaar echter duurder!

Op nummer 3: Het bier waaraan je met de thermometer op het blik kunt zien of het nog koel is Grolsch. Bij Super de Boer handig om te dragen:  2 koffers van 12 blikjes a 0.33 liter van 19.16 euro voor 14.37 euro. Bij de Makro zijn 4 sets Grolsch van 6 blikjes a 0.33 liter van 17.92 euro voor 13.44 euro. Goedkoper dus! De Hoogvliet spant de kroon waar je vanaf vandaag terecht kunt voor 1 set van 6 blikjes a 0.33 liter van 4.22 euro voor 2.95 euro! Bij Deen, Coop en Albert Heijn is Grolsch ook verkrijgbaar alleen net iets duurder.

Een hele fijne Koninginnedag gewenst!

Lees ook:Bieractie top drie week 48
Lees ook:Bieractie top drie week vier
Lees ook:Bieractie top drie week 46
Lees ook:Bieractie top drie week 32
Lees ook:Weekend bieractie top drie week 11

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.