19-6 / 20-6: Midzomer bierfestival en open brouwersdag

Op zaterdag 19 juni a.s. vindt in de Bierparel in Budel het Midzomer Bierfestival van de Echte Smaak plaats gevolgd door een open brouwersdag bij alle brouwers op 20 juni. De vier regionale familiebrouwerijen Alfa, Budels, Gulpener en Lindeboom presenteren gezamenlijk 25 verschillende bieren op tap en fles. Regionale streekproducten doen het goed op bierfestivals van authentieke brouwerijen. Bijpassende gerechten uit de regio ga je danook zeker terugzien.

Op het bierfestival zijn ook de vier brouwmeesters aanwezig om over het brouwen van hun bier te vertellen. De taps zijn van 18:00 uur tot 24:00 uur geopend. Het bierfestival is gratis en vindt plaats in het centrum van Budel, Deken van Baarsstraat 5, 6021 BG Budel. Er is voldoende parkeergelegenheid in de buurt.

Bus 173 van/naar Eindhoven rijdt tot 22:45 en stopt voor de deur. Wie zeker wil zijn van een toegangskaartje kan zich aanmelden op www.smaakvanecht.nl als VIP. Er zijn in totaal 300 VIP-kaarten beschikbaar.

Heb je van de brouwmeester gehoord hoe het bier wordt gebrouwen dan kan je het een dag later op vaderdag, 20 juni, ook met eigen ogen zien op de open brouwersdag van deze vier brouwerijen. De brouwerijen zijn open van 11:00 tot 16:00 uur. Een leuke bezigheid om vaders en mannen mee te verrassen!

Lees ook:02-02 t/m 03-02-’13: Brugs Bierfestival
Lees ook:29-01-’12: Bierfestival Purmerend
Lees ook:28-9 en 29-9-’12: Borefts bierfestival
Lees ook:‘Smaak van echt’ weer te koop
Lees ook:Bierpassie weekend Antwerpen: 25 t/m 27 juni 2010

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.