Hoe lang blijven bierliefhebbers kijken?

Je ziet steeds meer korte en langere filmpjes verschijnen op internet over bier. Nu vraag ik mij af hoe lang iemand blijft kijken. Er zijn statistieken voor dat weet ik. Echter de meningen verschillen hier toch over. Vandaar dat ik benieuwd ben naar jouw mening!

Zelf plaats ik er ook regelmatig YouTube filmpjes! Nu vraag ik mij heel sterk af hoe lang bierliefhebbers nu blijven kijken naar een filmpje over bier! Uiteraard hangt dit af van het onderwerp. Stel dat het een leuk onderwerp is kijk je dan de hele 9 minuten af zoals de lengte is van de Zweedse Bier TV programma? Of ligt de grens bij 3 minuten of misschien kijk je ze wel helemaal niet? Kunnen jullie heel kort via een reactie je mening geven? Dan kunnen wij hier ook de filmpjes op afstemmen in de montage .

Hieronder overigens Biertv uit Zweden met de biertrends voor deze zomer!!

Lees ook:Bierschuur in Poppel
Lees ook:Zou de Take Zero actie werken?
Lees ook:Emotie en commotie over biercultuur
Lees ook:Wie is de échte bierschrijfster?
Lees ook:Bier bestellen met je telefoon

Eén reactie op “Hoe lang blijven bierliefhebbers kijken?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.