Steeds meer bier-spijscombinaties

Het is mooi om te zien dat de initiatieven met bier en spijscombinaties als paddestoelen uit de grond schieten. In juni start restaurant Alure met een proeftijd in de namiddag. Iedere laatste zondag van de maand kunnen gasten vier ambachtelijke seizoensbieren proeven met bijpassen bieramuses. Ook een leuke manier om weer eens wat andere bieren te proeven!

 

Mensen die pils drinken denken er gewoonlijk niet over na. Net als met eten drink je in nieuwe seizoen ook ander bier. De lentebock en de herfstbock dat kennen we nog wel. Ook tijdens de zomermaanden doen diverse speciaalbieren het veel beter dan normaal. Denk uiteraard aan de weisbieren maar ook de bittere, frissere bieren lopen dan goed.  

Allure gaat er met bieramusement op iedere laatste zondag van de maand in ieder geval goed op inspelen. Steeds staan vier seizoensbieren en vier amuses van 16.00 uur tot 19.00 uur klaar. Bijvoorbeeld een Grolsch Lentebok met gemarineerde zalmfilet en komkommerchutney of een Grimbergen Dubbel met een slavinkje van zeeduivel en rookspek met wijnzuurkool. Overigens lijkt het gerecht me heerlijk alleen vraag ik me bij het laatste bier nu wel af waarom de Grimbergen Dubbel nu juist in dit seizoen thuishoort.  

Dus ben je een keer op zoek naar een leuke avond uit en wil je genieten van bier en spijs. Dan is dit restaurant wellicht leuk om te proberen. Voor meer informatie en adresgegevens zie www.restaurant-allure.nl. Eet smakelijk en proost!

Lees ook:06-05-’12: Speciaalbierfestival Den Bosch
Lees ook:Bieractie top drie week 47
Lees ook:Bockbiertochten steeds meer in trek
Lees ook:Nieuwe verpakking Bavaria Hooghe Bock
Lees ook:Bokbierfestival Parade Den Bosch

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.