‘Bavaria-babes krijgen aparte stadionplaats’?

De Bavaria-babes zoals ze nu al worden genoemd houden de gemoederen flink bezig. Bavaria steelde vorige week de show tijdens de oefeninterland Nederland – Mexico met de zingende en dansende 60 dames in de Dutch Dress. Hoofdsponsor Heineken en de KNVB waren volgens bronnen niet blij. Inmiddels heeft alle aandacht gezorgd voor een stormloop op de jurkjes. Ondanks de ophef mogen de vrouwen met de Dutch Dress gewoon het stadion betreden. Dit in tegenstelling tot de lederhosen die vier jaar geleden wel verboden werden.    

Inmiddels zijn er al 160.000 jurkjes verkocht, waarvan in het afgelopen weekend 10.000. De laatste lading komt volgende week. De verkoop via de website van Bavaria is niet meer mogelijk aangezien ze de grote vraag door alle publiciteit niet meer aankonden.

Uit diverse geruchten zou blijken dat de Bavaria-babes op een strategische plek uit het zicht zijn neergezet voor de komende wedstrijd. Volgens de KNVB hebben ze wel belangrijkere zaken te doen. Volgens mij zijn plaatsen ook vast toch en is dit een mooie aanleiding om opnieuw het vuurtje te ontvlammen. We gaan weer eens kijken wat de dames nu uit de kast halen . 

Bron: De Telegraaf

Lees ook:Bavaria Oeteldress erg succesvol
Lees ook:FIFA laat Bavaria-Babes oppakken
Lees ook:Grote run op V-Dress Bavaria
Lees ook:Met Bavaria Babes EK-kampioen worden
Lees ook:Bavaria-babes weer vrij!

5 reacties op “‘Bavaria-babes krijgen aparte stadionplaats’?

 1. Sonny de Laat

  Misschien een apart sfeervak voor de Bavaria babes?

  Of buiten het stadion jurkjes uitdelen (bij bepaalde vakken) en paskamertjes zodat iedereen kan omkleden en de babes strategisch in het beeld geplaatst worden.

    /   Beantwoorden  / 
  1. Fiona de Lange

   Bierspellen heb je ook nog iets interessants toe te voegen?

     /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.