Keukenboer legt Bavariababes.nl vast

De overspoelde aandacht en ophef rondom de Bavaria-jurkjes hebben ertoe geleid dat Bavaria mogelijk iets vergeten is te claimen, namelijk www.bavariababes.nl. Een keukenboer heeft hier nu handig gebruik van gemaakt. Uiteraard is dit strafbaar en mag dit niet. De link zal naar verwachting toch snel weer in handen zijn van Bavaria lijkt me! Toch vind ik het vreemd dat dit serieus nog kan! Of hoort dit ook bij de actie. Dat verwacht ik toch niet!

 Toch snap ik niet van deze keukenboer wat hij op zijn hals haalt. Hij kan dan wel veel mensen op zijn site hebben. Maar die komen voor oranje jurkjes, bier en Bavaria en niet voor een keuken. Bovendien heeft de brouwer veel liefhebbers mee die dit mogelijk ook niet kunnen waarderen al moet ik serieus wel zeggen dat het idee slim is. Hij heeft maar een paar dagen nodig om in de lucht te blijven. Tja dat heet creatief ondernemen. Hopelijk is ie ook nog blij als er straks claims volgen en heeft ie flink wat extra keukens verkocht om dat te betalen.

Lees ook:FIFA laat Bavaria-Babes oppakken
Lees ook:Bavaria lanceert Oranje WK-jurkje
Lees ook:V-Dress hét nieuwe Bavaria-jurkje voor EK 2012
Lees ook:Bavaria 0.0 Personal Beer Trainer
Lees ook:WK-actie Jupiler bekend!

2 reacties op “Keukenboer legt Bavariababes.nl vast

 1. Alexander

  Als hij mooie foto’s van Beierse Dames op de website plaatst heeft hij zelfs een correcte website. :)

    /   Beantwoorden  / 
 2. bAVkito

  De keukenboer had ws.een overtrokken reactie van de brouwer verwacht om zo meer hits te krijgen (mocht het eenmaal in het nieuws zijn gekomen)
  De URL van bier.blog staat hoger :)

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.