Koel Server en Bavaria Jurkje dé WK gadgets

Het is niet verrassend maar de oranje jurkjes van Bavaria en de Koel Server van Grolsch zijn de populairste WK-gadgets van dit jaar. De Koel Server is het meest gewaardeerd en de Dutch Dress het meest vernieuwend. Heineken is de grote verliezer. Al die slijters die met dozen vol Pletterpetten zitten… ik zag ze staan, huizenhoog. Die kwam pas op plaats acht in het lijstje aan bod. Het is gewoonweg niet vernieuwend of spectaculair genoeg. Overigens bleek dit uit onderzoek van Trendbox in samenwerking met &co. Op plaats vijf staat het gratis Jup Holland Jup T-shirt. Iedereen lijkt dit jaar massaal aan de WK-gadgets te zijn gegaan. Daardoor is nog weinig onderscheidend.

De ‘rijdende koelbox’ van Grolsch is iets anders dan anders en je hebt er gewoonweg veel aan. Ik heb ‘m ook in huis. Echt heel leuk, zeker met dit weer. Het scheelt heel wat keren opstaan! Misschien is een leuke bestemming voor de Pletterpetten de bevolking in Zuid-Afrika? Ze zijn daar een heel sterk merk dus de mensen kunnen dat vast waarderen .

Lees ook:Nieuwe Grolsch koel-campagne: geen oranje WK gadgets
Lees ook:Bierbrouwers zetten massaal in op ‘koel’ bier
Lees ook:Grolsch lanceert EK-gadget: De Koelkrat
Lees ook:Kapotte koelkast? Grolsch vervangt ‘m tijdens WK
Lees ook:Altijd een goede schuimkraag

0 reacties op “Koel Server en Bavaria Jurkje dé WK gadgets

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.