‘Smaak van echt’ weer te koop

De Smaak van Echt is weer verkrijgbaar. De samenwerking tussen de vier Nederlandse regionale familiebrouwerijen stond dit jaar in het teken van zomerbieren. De brouwmeesters van Alfa, Gulpener, Budel en Lindeboom kregen de vrije hand en maakten vier opwekkende bieren. 

Het cadeaukratje ‘Smaak van Echt’  is verkrijgbaar in geselecteerde slijterijen en supermarkten. De vier bieren zijn niet volledig gefilterd en hebben daarom nog meer smaak. In de geschenkverpakking vind je van ieder bier drie flessen, een glas, vier bijzondere viltjes en een informatief boekje over deze authentieke familiebrouwerijen. Voor meer informatie kijk ook op de website www.smaakvanecht.nl

Lees ook:Familiebrouwerijen lanceren opnieuw ‘Smaak van Echt’
Lees ook:En de nieuwe Smaak van Echt is….
Lees ook:Nieuwe Smaak van Echt in aantocht
Lees ook:Bier van De Drie Ringen weer op fles verkrijgbaar
Lees ook:ABT-bier van de maand: Smaak van Echt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.