27-06-’10: Tilburgs bierfestival

Op 27 juni 2010 vindt op de Heuvel in Tilburg het Tilburgs Bierfestival plaats. Meer dan 20 brouwers uit Nederland en België zijn aanwezig. De organisatie vindt plaats door ‘t Drinks. Uiteraard schenken zij de vertrouwde Tilburgs bieren maar komen ook met een nieuw bier.

 

De line-up is groots. Aanwezig zijn: Brouwerij De Molen, Wittenburg, Reuzenbieren, Jessenhofke, St Servattumus, Klein Duimpje, Moerenburg, Museumbrouwerij Hilvarenbeek, Rosmarinus, De Eem, Duits en Lauret, De Drie Horne, Ramses, De Leckere, Saint Feullien, Malheur, Palm en nog meer!

Het festival begint om 13.30 uur en eindigt rond 18.00 uur en vindt plaats op het Heuvelplein. Uiteraard zijn er ook diverse hapjes te krijgen en is er muziek aanwezig. De bieren worden geschonken in een statiegeld glas. Voor meer informatie kijk ook op www.tilburgsbierfestival.nl

Lees ook:26-06-’11: Tilburgs Bierfestival
Lees ook:14-05-’11: Utrechtse Bierbrouwers Festival
Lees ook:22-01-’12: Winterbier Festival Gouda
Lees ook:07-10-’12: Woerdens Bockbierfestival
Lees ook:04-08-’13: Botermarkt Bierfestival Haarlem

Eén reactie op “27-06-’10: Tilburgs bierfestival

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.