Welk biercafé is ‘t meest in oranjestijl?

Inderdaad er draait nu heel veel om het WK. Vooral ook voor cafés. De echte biercafés doen naar mijn ervaring weinig mee met de voetbalgekte. Dit heeft vooral te maken met het drinken van speciaalbier en het genieten van het bier. Bij het zien van een potje voetbal ben je niet meer bezig met het proeven van bier, toch? Dan is een pils heerlijk. En op zijn tijd is dat helemaal top. Welk café is volgens jou het Oranje café van dit WK? Geef je reactie hieronder! 

Op bier.blog.nl gaan we het oranjecafé uitroepen. Aan de hand van de cafés die door jullie worden aangedragen wordt een poll opgezet en kunnen jullie de keuze maken wie het oranjecafé van dit WK wordt. Dus laat hieronder allemaal jouw oranjecafé achter! Een naam is voldoende!

Lees ook:Welk bier drink jij bij zomerse temperaturen?
Lees ook:Wat is het populairste wintersportbier?
Lees ook:Welk bier drink jij?
Lees ook:Nieuw jaar, nieuwe ideeën…..
Lees ook:Win een jaarabonnement op Bier! Magazine

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.