FIFA laat Bavaria-Babes oppakken

Wat triest! Nergens reclame en dan alsnog de Bavaria-Babes laten verwijderen. Ik zag ze gisteren inderdaad kort in beeld. Wereldvoetbalbond FIFA heeft gisteren na afloop van de wedstrijd Nederland-Denemarken 36 ‘Bavaria-Babes’ laten oppakken. Laat dit nou toch lekker. Als het nu echt heel zichtbaar was. Op deze manier gaan de cameramensen steeds meer letten op de voor FIFA omstreden Dutch Dress. Komen ze steeds vaker in beeld!

Bovendien zat ik gisteren met grote verbazing te kijken naar een reportage van Editie NL op RTL4 voorafgaand aan het concert van Marco Borsato en Guus Meeuwis. Het item over het WK en de eerste wedstrijd van oranje. 

Continu Bavaria in beeld. Logisch vanwege de stadionsponsoring echter als het een WK-item is dan zou dit officieel niet moeten. Maar ja… Bavaria doet ‘t gewoon erg slim. Door het oppakken van de Bavaria-Babes wil de FIFA de eigen sponsoren beschermen. Lukt goed en ga zo door. Weer Bavaria in het nieuws en in beeld! 

Bron: De Telegraaf

Lees ook:Bavaria-babes weer vrij!
Lees ook:Met Bavaria Babes EK-kampioen worden
Lees ook:Aanklacht FIFA tegen Bavaria
Lees ook:‘Bavaria-babes krijgen aparte stadionplaats’?
Lees ook:Bavaria en Movuz sluiten akkoord bavariababes.nl

10 reacties op “FIFA laat Bavaria-Babes oppakken

 1. fred

  Alcohol en sport mixen sowieso niet, de dag dat u allen dit gaat inzien, komen we ergens.
  Tot dan vind ik dat de domme kudde verdient dat ze genaaid word :)
  vr gr

    /   Beantwoorden  / 
 2. Wesley

  Ehh, redactie – heb je ook een bron van dit nieuws? En hoe zit dat dan juridisch: je mag mensen toch niet op basis van kleding oppakken?

    /   Beantwoorden  / 
  1. Fiona de Lange

   Ha Wesley,

   Jazeker! Zie eronder staat de bron; De Telegraaf. Daar staat ook een reactie van Peer Swinkels, directeur Bavaria! Overigens staat het ook al in andere kranten ;-) . En inderdaad dat laatste blijf ik ook vreemd vinden. Overigens waren de leren broeken van Bavaria een paar jaar geleden ook in het stadion verboden.

     /   Beantwoorden  / 
 3. bAVkito

  Meiden van Bavaria – FIFA: 1-0

    /   Beantwoorden  / 
 4. JER0EN R0LAND

  ik vind ook abnormaal van de fifa om deze dames ’De Bavaria-Babes’ laten oppakken alleen om de sponsor rechten om bier rivaal, ze woude eerst dat die meide hun oranje jurken zoude uit trekken op de tribune, maar daar kwammen ze al gauw achter dat zoiets niet zou kunnen. De Fifia is goed in mensen kleineren en onderdrukken en macht possitie, dat doen ze bij de formula 1 ook, maar dan is het de FIA!

    /   Beantwoorden  / 
 5. Marjn

  Is Fifa en Budweiser eigen kleurenschema voor de World Cup. Dit is gewoon oneerlijk. Zij zijn slechts de ondersteuning van hun team en land. voor meer foto’s en informatie. http://www.bavariababes.com

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.