16-10-2010: Gala bierdiner

Het is nog even weg maar op 16 oktober 2010 vindt een bijzonder gala bierdiner plaats! PINT Regio Noord-Holland organiseert in Amsterdam als extra vanwege het lustrumjaar een mooi bierdiner in Hotel de l’Europe in Amsterdam. Chef kok Jean Jacques Menanteau serveert vijf gangen op hoog niveau, vergezeld met een begeleidend bier.

Het zeer geslaagde en succesvolle diner is een traditie geworden en wordt ook dit jaar georganiseerd. Uiteraard met een extra feestelijk tintje. De kok krijgt de vrije hand en maakt bijzondere gerechten. Daar is ie natuurlijk topkok voor . 

De aanvang voor het diner is 19.00 uur voor een aperitief en om 19.30 ga je dan aan tafel. Na de maaltijd is er nog een koffie met friandise. Bij een topmenu hoort een topprijs. De toegang is 
€ 150,- voor PINT-leden en € 160,- voor niet-PINT-leden, inclusief de geschonken bieren.

Aanmelding kan als volgt: Per e-mail naar [email protected] met als onderwerp “Bierdiner de l’Europe” met je naam, telefoonnummer en hoeveel mensen je meeneemt. Bij leden dient natuurlijk het lidmaatschapsnummer even vermeld te worden. Maak dit bedrag gelijktijdig over op rekeningnummer 43.27.82.745 ten name van PINT Regio Noord-Holland, onder vermelding van “Bierdiner de l’Europe” en de naam van de contactpersoon.

Zodra e-mail én overboeking bij PINT binnen zijn, is de inschrijving geaccepteerd. De laatste informatie krijgt je een week van tevoren. Mocht het vol zijn dan krijg je direct bericht en geld terug. Zoals te zien was dien je er snel bij te zijn! De excursie met de bierboot zat heel snel vol!

Bron: PINT

Lees ook:18-06-’11: Bierdiner in Alkmaar
Lees ook:21-04-2013: Meibockfestival in Amsterdam
Lees ook:18-09-2010: Amsterdamse bierboot excursie
Lees ook:Even voorstellen…
Lees ook:PINT Meibockfestival zondag 18 april 2010

Eén reactie op “16-10-2010: Gala bierdiner

  1. Frans Ruiter

    De bierboot zat snel vol ja, maar we zijn nu aan het bekijken of we de dag erop (zondag 19 september) de boot een tweede keer kunnen laten varen. Wordt vervolgt!

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.