04-07-2010: Biermatinee Oisterwijk

Aankomende zondag 4 juli 2010 vindt van 12.00 tot 18.00 uur voor de 24e keer het Speciaal Biermatinee plaats in Oisterwijk. De toegang is gratis, het matinee vindt in de open lucht plaats op “De Lind” in het centrum van Oisterwijk. Dit ‘bierfestival’ wordt georganiseerd door Société des Bières die erin is geslaagd om circa 20 brouwers uit binnen en buitenland naar Oisterwijk te laten komen. In totaal kunnen ruim 60 verschillende bieren geproefd worden. Ik vind het best jammer dat er relatief zo weinig publiciteit is voor zo’n mooi ‘bierfestival’.  

Het is een behoorlijk mooie line-up. Dit jaar zijn onder andere de volgende brouwers van de partij: Moerenburg, Huttenkloas, De Roos,  Jopen, Kollenburg, Koelschip, De Koninck, Hertog Jan, De Eem, Brouwerij Halve Maan, De Brouwketel en ABT met 14 bieren van Amerika tot Duitsland.

Op http://www.societe-des-bieres.nl/  is een complete lijst te vinden van alle brouwerijen. Het is wel even zoeken op de site! Verder zijn er tijdens het matinee ook diverse primeurs te vergeven. En aangezien er na ieder festival mensen zijn die zeggen: ‘jammer nu heb ik je weer niet gezien’ ben ik als alles goed gaat niet te missen door het dragen van een T-shirt met www.bier.blog.nl! Tot dan!

Lees ook:03-07-2011: 25ste Biermatinee Oisterwijk
Lees ook:01-07-’12: Biermatinee Oisterwijk
Lees ook:Bier.blog.nl op T-shirt
Lees ook:11/12-09-2010: Brugs Bierfestival
Lees ook:13-12 en 14-12: Bierdiner Restaurant SEC Oisterwijk

0 reacties op “04-07-2010: Biermatinee Oisterwijk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.