Bier.blog.nl op T-shirt

tshirtSteeds vaker kreeg ik na een bierfestival berichten van bierliefhebbers dat ze mij niet hadden kunnen vinden. Daar heb ik nu een oplossing voor. Op ieder festival loop ik in principe in het fel oranje shirt met de URL www.bier.blog.nl op de voor- en achterkant. Oranje komt nu wel heel goed uit met de winst van Nederland gisteren ;-) . De eerste keer dat ik hem aantrek is morgen al!

 

Dan vindt namelijk het biermatinee in Oisterwijk plaats dat ik eerder deze week aankondigde op mijn blog, zie http://bier.blog.nl/biernieuws/2010/06/29/04-07-2010-biermatinee-oisterwijk. Tot morgen!

Lees ook:03-07-2011: 25ste Biermatinee Oisterwijk
Lees ook:07-07-’13: Biermatinee Oisterwijk
Lees ook:04-07-2010: Biermatinee Oisterwijk
Lees ook:01-07-’12: Biermatinee Oisterwijk
Lees ook:Video verslag Biermatinee Oisterwijk!

3 reacties op “Bier.blog.nl op T-shirt

    1. Fiona de Lange

      De plaats die een tegel inneemt gebruik ik liever om bier neer te zetten.

        /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.