Wat is het zomerdrankje in 2010?

Volgens mij zijn de geleerden er nog niet helemaal uit. Wat is het zomerdrankje dat dit jaar als hit van 2010 de boeken in gaat? En wat loopt qua marktaandeel terug. Wat we in ieder geval teruglezen is dat het cider toch voorzichtig zijn intrede doet. De Trouw schrijft zelfs dat dit de hit van 2010 is. Dat is wel heel opportunistisch of toch niet? 

Als ik op de terrassen kijk zie ik toch dat het witbier onverminderd veel wordt gedronken echter een nieuwe doorbraak in dit biergenre is naar mijn idee het Weizenbier. Het bestond natuurlijk al even echter ik heb het idee dat het nu langzamerhand echt het stokje over gaat nemen of heeft genomen van het Belgische witbier. Verder doen ook de bittere tripels het in deze tijd goed. Welk bier drink jij op dit moment het meeste? Ben je deze zomer iets anders gaan drinken? Laat het ons weten!

Lees ook:Uitslag Poll: Kwart aan het oranjebier
Lees ook:Celis White: de betere Hoegaarden
Lees ook:Brand en Weizen?
Lees ook:‘Pils is echt weizenbier’
Lees ook:Vernietigende witbiertest in De Telegraaf

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.