Café Den Hook wordt kasteel van bierkratten

In samenwerking met de TU Delft en brouwerij De Koninck uit Antwerpen wordt Café Den Hook in Lottum tijdens het Rozenfestival 2010 een kasteel.  Het festival vindt plaats van vrijdag 6 tot en met maandag 9 augustus 2010. Wat is daar nu zo bijzonder aan zou je denken. Het kasteel zal gebouwd worden met bierkratten van De Koninck. Wellicht een memorabel moment en zeker slim om dit te bezoeken. Met de overname van Brouwerij De Koninck wordt een foto wellicht een collectorsitem!

Het idee is ontstaan bij de eigenaren van het café. Vervolgens hebben ze informatie ingewonnen bij de studenten van de TU Delft. Zij verzonnen veel leuke varianten om het café tot een kasteel te maken die vervolgens met een computerprogramma werden uitgewerkt.  De TU-studenten beginnen maandag 2 augustus met de eerste werkzaamheden. Vier dagen voor aanvang van het rozenfestival wordt gestart met de werkzaamheden. Het eindresultaat zal zeker mooie plaatjes opleveren!

Het café heeft bij dit heugelijke moment ook een prijsvraag gelanceerd. Wie zo goed mogelijk een schatting maakt van het aantal bierkratten dat is gebruikt, verdient een toepasselijke prijs.

Bron: Proost Magazine

Lees ook:Kasteelmuur van bierkratten
Lees ook:De brouwerij ondervraagd!
Lees ook:Delft heeft weer een brouwerij
Lees ook:De rijke (bier) historie van Delft in 3 uur en twee bieren
Lees ook:Geen zin in de kerstmarkt? Kom bier proeven in Delft!

2 reacties op “Café Den Hook wordt kasteel van bierkratten

 1. Alexander

  Volgens mensen van het ABC staat nog helemaal niks vast voor wat betreft overnames. Maar een cafe inpakken in kratten, ach. Het enige interessante ervan is is het computerprogramma die ontwikkeld is. :)

    /   Beantwoorden  / 
  1. Fiona de Lange

   Volgens de insite informatie is alles al beklonken… En dat komt niet uit een bron. Toppunt was dat onlangs een medewerker van De Koninck zelf zei: ‘heb je al gehoord dat we worden overgenomen’. Meer zeg ik maar niet….

     /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.