7-8-2010: Het Burgbieren Bierfeest

Op zaterdag 7 augustus 2010 vindt opnieuw Het Burgbieren Bierfeest plaats. Ongeveer 20 kleine Nederlandse bierbrouwers schenken hun 2 of 3 bieren op tap uit van 12.00 tot 20.00 uur. In totaal kan je 40 tot 50 verschillende speciaalbieren proeven. Met de aanschaf van een glas en consumptiemunten kan er heerlijk genoten worden van de vele Nederlandse speciaalbieren.

Aan een hapje is zeker ook gedacht. Zo is er het varken aan het spit, palingroken en andere snacks en broodjes. De hele dag is er live muziek dat wordt verzorgd door entertainer Bob van Zandbergen. Uiteraard is de Burgbieren bierwinkel met meer dan 750 soorten speciaalbier de hele dag geopend.

Voor meer informatie kijk op www.hazeburg.nl of www.burgbieren.nl.

Lees ook:03-08-’13: Burg Bieren Bierfeest
Lees ook:03-10-10: Burg Bieren presenteert bokbier
Lees ook:07-07-’13: Biermatinee Oisterwijk
Lees ook:Duvel maakt koppeling naar muziek
Lees ook:04-08-’12: Burg Bieren Bierfeest

0 reacties op “7-8-2010: Het Burgbieren Bierfeest

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.