De Bierhelm? Nee!

Je ziet tegenwoordig overal van die rugzakken met rietjes die in verbinding staan met een drinkfles. Erg handig als je aan het lopen bent. Je hoeft niet te stoppen om het drinken uit je rugzak te halen. Vanuit deze gedachte is wellicht ook de bierhelm ontwikkeldMaar echte bierliefhebbers drinken toch geen bier uit een rietje? Of zie ik dat nou verkeerd! 

Misschien is het voor hen danook niet bedoeld. Via een rietjes kan het bier vanuit de blikjes aan weerzijden worden gedronken. Naast dat het uit een rietje niet zo smakelijk drinkt, word je er naar verwachting ook echt heel snel dronken van. Maar goed je hebt wel continu de zekerheid, terwijl je een wandeling maakt, dat je bier kunt drinken zonder ergens naartoe te hoeven. Misschien is deze bierhelm toch beter te gebruiken voor frisdrank dan voor bier….

Wil je deze biergadget aanschaffen dan kan je terecht bij Megagadgets.

Lees ook:Het is wederom bewezen, bier is hartstikke goed voor je
Lees ook:Stop met zoeken, wat je ook nodig hebt de Kaapse brouwers hebben het!
Lees ook:Vrouwen drinken meer in de zomer
Lees ook:Sneller dronken door de wintersportzon?
Lees ook:Zijn bierdrinkers ook koffiedrinkers?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.