Nieuwe Grolsch commercial

Grolsch gaat op een eigenzinnige tour! Het magazine is vorige week uitgekomen en nu lanceert de brouwerij uit Enschede haar nieuwe commercial. Nu was Grolsch al niet zo van het vrouwonvriendelijke, ze hebben in ieder geval een commercial gemaakt die hier en daar sfeer uitstraalt rondom het biermoment waarbij mannen én vrouwen samen genieten. En dit spreekt mij echt veel en veel meer aan! Het is leuk, blij en grappig! Ik zal niet bij Grolsch langs gaan .  

 

Het is wel zo dat ik nu niet goed wordt van die eigenzinnigheid… ineens doen ze al jaren alles eigenzinnig. Maar goed, het is in ieder geval niet man, man en nog eens man . De commercial is te zien op de website van Grolsch http://www.grolsch.nl/. Het is even navigeren door de ‘krantenknipsels’. De button heet ‘nieuwe Grolsch commercial ode aan eigenzinnigheid’. Ook op de Facebookpagina van Grolsch staat de commercial. Helaas kan ik ‘m er nergens afrippen .

Lees ook:Nieuwe commercial van Kornuit pils
Lees ook:Nieuwe Grolsch commercial ‘plop’
Lees ook:Met Grolsch beugel ‘PLOP’-geluid de wereld over
Lees ook:Verboden bier commercial
Lees ook:Brand commercial: echt Limburgs!

Eén reactie op “Nieuwe Grolsch commercial

  1. Badder

    Hoe dan ook: voor de muziekkeuze een dikke pluim!

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.