Hapje-Tapje: bierliefhebber op naar Leuven

Aan het nadenken wat je vandaag kunt gaan doen? In Leuven is zojuist om 14.00 uur het festival Hapje-Tapje open gegaan dat nog duurt tot vanavond 24.00 uur. Dus nog voldoende tijd om zodadelijk de trein of auto te pakken en een kijkje te gaan nemen in het centrum van Leuven. Dit festivals heeft twee primeurs namelijk La Trappe Puur en Alpaïde Blond Cuvée van de Generaal.

 

Uiteraard zijn er ook heel wat culinaire hoogstandjes te proeven. Een waar preuvenement met heel wat bieren. Het evenement wordt al voor de 22ste keer georganiseerd waarbij bierdrinkers echt aan hun trekken komen. Van de bieren Saison, Karmeliet tot de brouwerijen Lindemans en Liefmans zijn aanwezig. Ook worden heel wat regionale bieren geschonken. Kortom, ga ‘t beleven.

Voor meer informatie en het programma kijk op www.hapje-tapje.be.

Lees ook:Leuke zondagse bieractiviteit!
Lees ook:Biercommercial: Heineken en Amstel Tapje!
Lees ook:Amstel introduceert het nieuwe tappen met Tapje
Lees ook:Deus bier: mooi alternatief voor champagne
Lees ook:28-4 en 29-4-’12: Zythos Bierfestival Leuven

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.