12-09-’10: Bierfestival Museumbrouwerij De Roos

In Hilvarenbeek wordt er ieder jaar weer veel aandacht besteed aan het bierfestival bij of liever gezegd van Museumbrouwerij De Roos. Dit jaar vindt het op 12 september plaats op het Vrijthof waar een mooi festivalprogramma in elkaar is gezet met het motto ‘Bier en muziek’. Dit jaar komen 15 brouwerijen uit binnen- en van net over de grens in het buitenland presenteren hun bieren!

 

Met een statiegeld glas zijn de bieren van de volgende brouwerijen te proeven: Brouwerij De Drie Horne, Schelde Brouwerij (B), Stadsbrouwerij Van Kollenburg, Brouwerij Oirschots Bier, Brouwerij De Pelgrim, Brouwerij De Dochter van de Korenaar (B), Brouwerij Bourgogne Kruis, Pierewaaiers Reuzenbier, Brouwerij D’n Hopper, Brouwerij de Gageleer (B), Huisbrouwerij Klein Duimpje, Brouwerij de Eem, Brouwerij Jessenhofke (B), Valleibieren en natuurlijk Museumbrouwerij De Roos. Deze laatste brouwerij zorgt voor Dubbele Gerste, speciaal gebrouwen voor dit festival.

In de proeftuin is het mogelijk meer te horen over de bieren die gepresenteerd worden. Verder is er uiteraard gedacht aan vertier voor de kinderen. Het volledige programma staat beschreven op: www.museumbrouwerij.nl/programma-bierfestival-2010.html.

Bron: Museumbrouwerij De Roos

Lees ook:08-09-’13: Bierfestival museumbrouwerij De Roos
Lees ook:Historisch Bierfestival museumbrouwerij De Roos
Lees ook:Museumbrouwerij De Roos Hilvarenbeek
Lees ook:30-06-’13: Tilburgs Bierfestival
Lees ook:De Roos organiseert bierbrouwwedstrijd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.