03 t/m 05-09: Weekend van het Bier in aantocht!

Komend weekend van 3 tot en met 5 september 2010 vindt op de Grote Markt in Brussel hét internationale bierevenement plaats, het Weekend van het Bier. Al eerder plaatste ik een bericht waarin Alain de Laet, CEO van brouwerij Huyghe (Delirium Tremens) en voorzitter van de organisatie, alle bierliefhebbers persoonlijk uitnodigde. Tientallen brouwers presenteren hier hun bier en komen met primeurs. Uiteraard is een ruim assortiment aan bieren te proeven. Verder is er aanstaande vrijdag 3 september nog een speciale gast.

De wereldkampioene Biertappen, Avril Maxwell, zal het startschot geven naar de zoektocht van de 14e wereldkampioen biertappen. Uiteraard zal zij op de Grote Markt ook haar kunsten gaan vertonen. Op 27 september vindt al het Belgische tapkampioenschap  plaats waarvan de winnaar zal uitkomen in de finale van de Stella Artois World Draught Master. Dit vindt plaats op donderdag 28 oktober in Londen.

Openingstijden:
vrijdag 3 september van 18 tot 22 uur,
zaterdag 4 september van 11 tot 21 uur en
zondag 5 september van 11 tot 20 uur.
Daarna is het nog erg goed vertoeven in de Delirium caféstraat met naar zij zeggen 2.400 verschillende bieren! Hieronder het YouTube filmpje nogmaals met de uitnodiging!

Lees ook:Wereldkampioen biertappen is net Miss World
Lees ook:Alain De Laet nodigt bierliefhebber persoonlijk uit
Lees ook:02 t/m 04-09-11: Weekend van het Bier in Brussel
Lees ook:Nieuwe wereldkampioen biertappen!
Lees ook:Belg wint wereldkampioenschap biertappen

2 reacties op “03 t/m 05-09: Weekend van het Bier in aantocht!

 1. TreinJan

  Als je toch al in Brussel bent, reis dan door naar Liedekerke, voor het tuinfeest van café/restaurant De Heeren van Liederkerke. Nog meer bieren, proeven uit kleine glazen, lekkere hapjes etcetera. En een veel betere prijs/kwaliteitsverhouding dan op de Grote Markt.

    /   Beantwoorden  / 
  1. Fiona de Lange

   Goede tip bedankt!

     /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.