Videoverslag Weekend van het Bier 2010

Dit jaar heb ik een bezoek gebracht aan het Weekend van het Bier! Een echte beleving en niet te missen voor iedere bierliefhebber. Zoals ook bij andere bierfestivals in België proef je het bier niet alleen, je voelt het in de harten van de brouwers en bierdrinkers. Inderdaad de directie van grote en kleine brouwerijen zijn hier allemaal te vinden en te spreken. Vanuit de hele wereld komen mensen op dit bierfestival af. Een greep uit de vele nationaliteiten die ik heb gezien en gesproken: Zuid-Afrika, Australië, Amerika, Japan, China, Italië, Spanje, IJsland, Frankrijk, Engeland, Zwitserland, Hongarije, Brazilië, inderdaad teveel landen om op te noemen. Bekijk het videoverslag en proef  en voel de sfeer.

De Sfeer moet je voelen en daarom echt een keer meemaken. Vandaag, 5 september 2010, kan je er nog heen op de Grote Markt in Brussel tot vanavond 20.00 uur! Om iedereen een gevoel te geven hoe serieus en ook gezellig dit Weekend van het Bier is heb ik een videoverslag gemaakt. Voor meer informatie: http://www.weekenddelabiere.be/nl/pages/programma.htm

Lees ook:Videoverslag Lekkerste bockbier 2011
Lees ook:14-8 t/m 15-8-’13: Internationaal Streekbierenfestival Zwevegem
Lees ook:Breda is komende dagen wit- en weizenbier Walhalla
Lees ook:Jarenlang merkconflict om Bavaria ten einde
Lees ook:Extra brouwcapaciteit voor Affligem bij Alken-Maes

0 reacties op “Videoverslag Weekend van het Bier 2010

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.