25-09-10: 30 deelnemers KBC Open brouwerijdag

In juli van dit jaar kondigde ik de KBC de Open Brouwerijdag al aan. Inmiddels is bekend dat op de 25ste september 30 brouwerijen hun deuren openen voor het publiek. Leuk  om eens bij jou in de buurt te kijken hoe het Nederlandse speciaalbier wordt gebrouwen. De organisatie van dit evenement was een van de geplande activiteiten van het bestuur van KBC. De nieuwe website al gezien? Deze is inmiddels ook actief.

 

Inmiddels staat de lijst met deelnemende brouwerijen op de site. Overigens is het goed kijken bij de kolom deelname of de brouwerij echt meedoet. Tijdens de open brouwerij dag worden proeverijen en workshops georganiseerd.

In de volgende plaatsen vind je brouwerijen die geopend zijn: Almere, Amersfoort, Amsterdam (3x), Apeldoorn, Arnhem, Ermelo, Gramsbergen, Haarlem, Heukelum, Heumen, Jabeek, Kaatsheuvel, Leiden, Lelystad, Limmen, Nagele, Oss, Oud-Beijerland, Rotterdam, Schijndel, ‘s-Hertogenbosch, Sint-Michielsgestel, Uithoorn, Volendam en Zaandam. Voor meer informatie kijk op http://www.kleinbrouwerijcollectief.nl/

Lees ook:Nederlandse brouwerijen openen massaal hun deuren
Lees ook:Davo Bieren steeds breder verkrijgbaar
Lees ook:Goede bier uitgaanstips bij regen
Lees ook:KBC Open Brouwdag 25 september 2010
Lees ook:04-08-’12: Burg Bieren Bierfeest

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.