Bieractie top drie week 36

Deze week weer erg veel bieracties bij supermarkt en slijterij. Ik heb weer een mooi speciaalbier, pils en inderdaad een alcoholvrij bier uitgekozen. Deze laatste met name omdat ik nog steeds regelmatig de vraag krijg waar Bavaria 0.0 in de winkel te vinden is. Mocht iemand overigens een leuke of bijzondere actie hebben, laat het vooral weten! Hopelijk werkt de keuze van het bier wat mooier weer in de hand .

 

Op nummer 1:
Een van mijn favoriete tripels aangezien het een fris bier is de Maredsous Tripel. 2 sets van vier flesjes a 0.33 liter bij de Mitra van 12,72 voor 9,54 euro.

Op nummer 2:
Volgende week viert Amstel zijn 140 jarig bestaan. Dan is het uiteraard belangrijk dat iedereen met Amstel bier kan toosten. Deze week bij de C1000 1 krat van 24 flesjes a 0.30 liter van 11,19 voor 7,83 euro. Dat is een korting van 30 procent!

Op nummer 3:
Regelmatig krijg ik de vraag waar de Bavaria 0.0% witbier te verkrijgen is. Deze week een actie bij de Plus supermarkten. 2 sets van 6 blikjes a 0.33 liter van 6.12 voor 4.59 euro. Overigens loopt de actie ook bij de Vomar supermarkten.

Proost!

Lees ook:Bieractie top drie week 45
Lees ook:Bieractie top drie week 46
Lees ook:Bieractie top drie week 37
Lees ook:Bieractie top drie week 48
Lees ook:Bieractie top drie week 2

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.