Hertog Jan restyling toch goed?

Al even geleden heb ik een poll geopend over de restyling van Hertog Jan. Met name omdat ik diverse minder positieve geluiden vernam over de nieuwe look van Hertog Jan. Nu was ik eens benieuwd op welke manier dit nu echt serieus een punt is en of dit leeft bij de bierconsument. Aangezien veel mensen, het is Nederlanders eigen, graag zeuren had ik serieus meer reacties verwacht. Op de poll is twee keer minder gestemd dan normaal. En daaruit kan maar een conclusie worden getrokken. Het leeft niet en de bierdrinker maakt zich hier niet druk om.

 

En de uitkomst van de poll geeft bovendien hoop. 59% van de stemmers vindt namelijk de restyling een goede zaak. 32% van de respondenten vindt het mooi en de combinatie van zwart, goud en de facelift van de hertog een goede zet. Ook de kleur geel is verdwenen. 20% moet er even aan wennen maar denkt dat het goed is voor de toekomst van het bier. En nog eens 7% vindt het echt niet mooi maar denkt dat deze facelift naar de toekomst toe goed is voor het merk Hertog Jan. 

Daarentegen zegt toch 41% het niet mooi te vinden en geeft aan dat het ook niet goed is voor de toekomst. Uiteraard kunnen onder deze stemmers ook niet-Hertog Jan drinkers zitten. Mijn gevoel zegt dat als direct uit een poll al 59% het een goede zaak vindt voor het merk dat de stap toch de juiste is geweest, Toch? De tijd zal het leren…..

Lees ook:Hertog Jan wederom sterkste merk
Lees ook:‘Vrouwenbier heeft toekomst!’
Lees ook:60 procent vindt Nederlands speciaalbier van goede kwaliteit
Lees ook:Bieraanbieding via de mail of nieuwsbrief
Lees ook:Welk biersoort is trendsetter in 2011?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.