11-09-’10: Zomerbierfestival Zaandijk

Voor de vijfde keer vindt morgen 11 september 2010 van 13.00 tot en met 19.00 uur het Zomerbierfestival plaats in Zaandijk. Het Biergenootschap Het Verbonden Hoofd uit Wormer organiseert dit festival dat brouwers trekt uit het hele land. Het festival bestaat vijf jaar en speciaal voor deze gelegenheid is er een jubileumbier gebrouwen. De locatie waar alle bierliefhebbers samenkomen is het Proeflokaal Konincksplein aan Lagedijk 13 te Zaandijk.

 

Het speciale Lustrum bier, de Wormer Saison, is gebrouwen door Brouwerij de Lepelear uit de Beemster. De bedoeling van het festival is om mensen uit de omgeving te trekken en hen kennis te laten maken met de ambachtelijke brouwsels van onder andere de lokale en regionale brouwers. Op dit festival vind je echt nog de kleine brouwers zoals De Natte Cel uit Bovenkarspel, Jantjes brouwerij uit Uden en de Zaandamse brouwerij Breugems.

Voor meer informatie kijk ook op: http://www.kijkopzaandijk.nl/koz/index.php?/zaandijk/artikel/bierfestival-in-proeflokaal-konincksplein/

Lees ook:Winterbierfestival 12 december in Wormer
Lees ook:Kwaliteitslabel voor speciaalbieren nodig?
Lees ook:11-12-10: Winterbierfestival Wormer
Lees ook:14-12-’13: Winterbierfestival Wormer
Lees ook:American Craft Beer Week in volle gang!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.