NK Biertappen van start

Tot nu toe is de NK Biertappen ieder jaar weer een groot succes. Dit jaar vindt de finale van de tapwedstrijd op woensdag 2 februari 2011 plaats op de horecavakbeurs BBB in Maastricht. De wedstrijd dat altijd een feest was van de KHN wordt langzaam overgedragen naar de Stichting Tapwedstrijden. Dit jaar worden de regio’s wel opgeroepen om horecagelegenheden te stimuleren om regionaal een wedstrijd te organiseren. In de toekomst gaan vijf regiodistricten een wedstrijd houden waarvan de twee beste tappers worden afgevaardigd naar de finale.

In de finale die volgend jaar nog wel door KHN wordt georganiseerd staan imago, vakmanschap en onafhankelijkheid centraal. Top tappers kunnen deelnemen aan de lokale tapwedstrijden. Deze wedstrijden dienen aangemeld te worden via de volgende website: http://www.nationalebiertapwedstrijden.nl/. Afhankelijk van het aantal deelnemers wordt bepaald hoeveel deelnemers naar de finale afgevaardigd kunnen worden. Overigens gelden er aan de lokale wedstrijden uiteraard wel spelregels om het niveau van de tapwedstrijd hoog te houden!

Voor ieder café is zo’n wedstrijd een leuk initiatief om promotie te maken voor het eigen café. Het is toch fantastisch als je kunt zeggen dat jij de beste tapper van Nederland in huis hebt?

Bron: Proost Magazine en KHN.

Lees ook:Wie wordt de Nederlands Kampioen Biertappen?
Lees ook:Wie wordt beste biertapper van 2014?
Lees ook:Wie wordt Nederlands Kampioen biertappen?
Lees ook:Ton Opgenhaffen beste biertapper van Nederland
Lees ook:Lokale biertapwedstrijden van start!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.