Video: Struise Brouwers geven brouwles

Carlo Grootaert een van de vier Struise Brouwers legt tijdens het Borefts bierfestival in Bodegraven uit hoe de Nederlandse bierdrinker een bier kan maken met een hoog alcoholgehalte. Zij hebben een nieuw speciaal brouwsel van 26,8% gemaakt, de Double Black. Het is apart en serieus een topper! Geen moment zou je denken dat je bier drinkt met zo’n hoog alcoholgehalte. Een mooi volle smaak wel veraderlijk natuurlijk. Iedereen voor het scherm, bekijk de video verderop! We kunnen het ook thuis maken. Verder nog een leuk nieuwtje van de Struise Brouwers.

 

Vanaf oktober 2010 hebben ze voor het eerst hun eigen kleine brouwzaal. Ze blijven overigens ook nog steeds bij de huurbrouwer brouwen. Voor nu zorg voor plastic flessen en wat mooie zwaardere bieren zoals Kasteelbier bruin, Chimay Blauw of Rochefort tien en bekijk de uitleg van Carlo om de zware bieren te maken.

Lees ook:Lijst met beste bieren ter wereld 2010
Lees ook:Borefts bierfestival Bodegraven uniek
Lees ook:Brouwerij Lindeboom opent 3 mei nieuwe brouwzaal
Lees ook:30-10/31-10 Biertweedaagse met exclusieve bieren
Lees ook:Brouwerij Huyghe bouwt nieuwe brouwzaal

Eén reactie op “Video: Struise Brouwers geven brouwles

  1. NoiZe

    Ik had al de preview in 2008 op en hij is echt fantastisch geworden. Echt een heerlijk bier.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.