Heineken Experience en Café Gollem krijgen award

Onlangs reed ik in Amsterdam langs de Heineken Experience. Rijen dik stonden de mensen voor de deur. Niet verwonderlijk dat de Heineken Experience in de prijzen is gevallen bij de Best of Amsterdam Awards. In de categorie ‘Best Tourist Attraction’ won het belevingscentrum van het bierconcern de award. Verder plaatste ik eerder natuurlijk de oproep om te stemmen op het beste speciaalbiercafé. Café Gollem heeft de award in de wacht gesleept. Mooi prestatie! Echter wat is er met het café aan de hand? 

Dus geen café ‘t Arendsnest en ook geen In de Wildeman. Waarschijnlijk is Gollem goed in het mobiliseren van haar gasten . Echter onlangs en ook op de website staat dat twee vestigingen van Gollem gesloten zijn. Op de deur staat ‘wegens omstandigheden’. Vreemd. Zou de organisatie wel goede selectiecriteria hebben? Beetje vreemd om nu een award uit te reiken aan een café met twee gesloten vestigingen.

In totaal zijn er 55 categorieën waarbij horeca en restaurant voor een groot deel meedoet. De organisatie van deze awards ligt in handen van Time Out Amsterdam en bureau Welcome Amsterdam. Voor een complete lijst met winnaars, klik hier.

Bron: Misset Horeca

Lees ook:Heineken Experience in top vijf attracties Amsterdam
Lees ook:Nederlandse brouwerijen winnen bij World Beer Cup Awards
Lees ook:Belgische brouwerijen winnen Australian Beer Awards
Lees ook:Amsterdam één van de beste biertrips van Europa
Lees ook:Win de volgende Bier en Gastronomie Award

Eén reactie op “Heineken Experience en Café Gollem krijgen award

  1. miichel

    Er gaan geruchten door de stad dat er een probleem is met de wet Bibob. Hopelijk is er snel meer duidelijk want het is een markant speciaalbier cafe.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.