Biergrap eindigt in ontslag

Een Finse nieuwslezer dacht een leuke grap bedacht te hebben. Terwijl hij het nieuws voorlas over een grootscheepse alcoholcontrole in café’s in Finland, was hij aan het einde in beeld met een leeg bierflesje aan zijn mond. Hij vond het een leuke grap. Zijn baas kon het niet waarderen en ontsloeg nieuwslezer Kimmo Wilska, die werkzaam was voor de publieke omroep. Op facebook is inmiddels een tegenactie ontstaan. Ook wordt geroepen dat het om een Hoax gaat. Bekijk hieronder het bewuste journaalfragment.  

Op facebook zijn inmiddels ruim 45.000 aanhangers die in actie zijn gekomen tegen de voormalige werkgever. Eerlijk is eerlijk dit soort dingen gaan in een journaaluitzending wel erg ver. Het was wel duidelijk zichtbaar dat de fles leeg was. Grappig is het toch wel!

Bekijk hieronder het nieuwsfragment:

Lees ook:1 april grap van Heineken
Lees ook:Promotiefilm Beer en Food
Lees ook:Duvel Tripel Hop: Echt een topper
Lees ook:02 t/m 04-09-11: Weekend van het Bier in Brussel
Lees ook:Biercommercial: Heineken en Amstel Tapje!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.