Een echte bierbitterbal ‘op de Nederlandse markt’!

Bierbrouwerij La Trappe kan blij zijn. Soms vinden brouwerijen het toch vervelend als hun bier gebruikt wordt om mee te koken. Het gerstenat is namelijk oh zo lekker om te drinken en wat blijft er van de smaak over als je ermee gaat koken. Veel bierliefhebbers slaan een heerlijke bitterbal zo af en toe niet af. En zeker niet de nieuwe bierbitterbal. In Proeflokaal ‘t Gelagh krijgen de gasten sinds kort een wel heel speciale bitterbal, gemaakt met La Trappe Quadrupel

 

Er wordt hard gezocht naar een producent. Ik weet zeker dat een bitterbal met bier het onder de Nederlandse bierliefhebber goed zal doen. Uitbater van ‘t Gelagh Toon Coppens is bijzonder blij met zijn moeder Cor. Zij maakt de heerlijke bierbitterbal door La Trappe Quadrupel aan het bouillon toe te voegen waar het vlees van de bitterbal in gegaard wordt. Ook in het krokante laagje is de biersmaak terug te vinden. Een bitterbal 2.0 is dit. Hopelijk duurt het niet lang meer voordat deze bierbitterbal in het schap ligt.

Bron: PINT nieuws

Lees ook:La Trappe Quadrupel bitterbal in productie
Lees ook:Jopen bitterbal verovert Nederland
Lees ook:La Trappe komt met Quadrupel Oak Aged
Lees ook:11-5-’10: Biertapas avond
Lees ook:La Trappe Quadrupel Oak Aged: Alcoholsmaak

4 reacties op “Een echte bierbitterbal ‘op de Nederlandse markt’!

 1. Koen de Jong

  Beste Redactie,

  De producent voor de La Trappe Quadrupel Bitterballen is gevonden. Sinds januari produceert Jong Food BV uit Rijen in samenwerking met Bierbrouwerij Koningshoeven de lekkerste bierbitterbal van Nederland.

  Heeft u interesse in een proefpakket, dan laat het ons maar weten.

  met vriendelijke groet,

  Koen de Jong

    /   Beantwoorden  / 
 2. J0hn

  (duimpje omhoog) vind ik leuk!

    /   Beantwoorden  / 
 3. Lia Boot

  Graag zou ik aan de weet komen hoe of je de bitterballen kunt bestellen. Heb een artikel gelezen in de IJmuiden Courant en aangezien ik ook achter de bar sta van onze vereniging wil ik wel wat van de bierbitterballen bestellen. Graag een reactie hoe ik ze kan bestellen en wat ze kosten>
  Vriendelijke groten Lia Boot.
  p/s. Zijn afgelopen zaterdag naar de Jopenkerk geweest voor een bierproeverij en eten en het was een groot succes. Ga zo door.

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.