Volg PINT Symposium ‘Vrouwen aan het Bier’

Vandaag is een belangrijke dag voor iedereen die in de bierbranche werkzaam is of van bier houdt! Een spraakmakend PINT-symposium ‘Vrouwen aan het Bier’ gaat met topsprekers voor heel wat beroering zorgen. Een leuk item komt vanavond in Hart van Nederland.  En ook heel wat landelijke media zal berichten over enkele resultaten van dit symposium. Alle ontwikkelingen zijn vandaag te volgen via twitter #Pintsymposium. 

Dus iedereen die er spijtig genoeg vandaag niet bij kan zijn. We houden jullie op de hoogte van de ontwikkelingen tijdens het symposium. Ook vragen we alle aanwezigen van het symposium om via deze hashtag te twitteren. Uiteraard volgt ook een uitgebreide update op dit blog! Die is te lezen via http://bier.blog.nl/biernieuws/2010/10/30/stop-mannenreclames-in-biermarketing

Lees ook:Symposium PINT: ‘Vrouwen aan het bier?’
Lees ook:Hoe gezond is een bierbuik?
Lees ook:Nieuw jaar, nieuwe ideeën…..
Lees ook:Korte time out door duimbreuk
Lees ook:Bierblog live!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.