30-10/31-10 Biertweedaagse met exclusieve bieren

Vandaag 30 oktober en morgen 31 oktober 2010 vindt de biertweedaagse plaats in Bree, België. Een bierfestival dat dit jaar voor de dertiende keer georganiseerd wordt door de Noord-Limburgse Bierproevers. Om 18.00 uur zijn de deuren vandaag op gegaan in de Barrierstraat 11 in Bree. Tot maar liefst 01.00 uur kunnen bierliefhebber genieten van circa 75 verschillende ‘exclusieve’ bieren. De 31ste is het geopend van 13.00 tot 22.00 uur.

 

Er zijn onder andere bieren te proeven van de Struise Brouwers tot aan oude Geuze bieren van Cantillon en vele kleine hobbybrouwerijen. Klik hier voor de bierlijst. Ze organiseren ook een Bob-service. Goed idee! Kijk voor meer informatie over dit festival op http://www.hobbybrouwen.nl/forum/index.php?topic=16243.0

Lees ook:Cantillon opent toeristische bierkelder
Lees ook:Westvleteren XII opnieuw beste bier ter wereld
Lees ook:Vandaag Modeste Bier Festival Antwerpen
Lees ook:Zeebra Extreme Bierfestival met beste bieren ter wereld
Lees ook:04-03 en 05-03-11: Alvinne Speciaalbierfestival

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.