Limited edition Grolsch Beugelfles ‘Op 2011′

Vandaag introduceert Grolsch een limited edition 1,5 liter beugelfles met een ontwerp van de wereldberoemde illustrator Piet Paris. Met de fles kan je troosten en ploppen op het jaar 2011! Lekker vrolijk en fleurig zo’n bierfles. Toch wel een grote fles als je ‘m zo in je handen hebt. Volgens mij is dit een nieuwe trend aan het worden. Ondere andere Duvel is ook heel succesvol met dit soort limited editions. De flessen zijn online te bestellen voor 12,95 euro via www.grolsch.nl.

Grolsch heeft voor Piet Paris gekozen vanwege de eigenzinnige uitstraling en persoonlijkheid van de kunstenaar. Dit past precies bij het biermerk. Bij het zien van het ontwerp vind ik dit inderdaad echt een typisch Grolsch design.

“In 2009 ontwierp ik in opdracht van Dudok een bierviltje voor de mode Biënnale in Arnhem. Voor dit viltje heb ik mij laten inspireren door het merk Grolsch. Dit ontwerp is terug te vinden in het boek `Piet Paris Fashion Illustrations´. Ik was daarom erg enthousiast toen Grolsch mij benaderde om samen te werken aan het ontwerp van een collectors item. Ik ben trots op het resultaat!”, aldus Piet Paris.

Deze bierfles wordt juist nu gelanceerd zodat het als relatiegeschenk kan worden weggegeven of het gebruikt kan worden om het jaar 2011 mee in te luiden.

Bron: Grolsch

Lees ook:Warsteiner lanceert limited edition
Lees ook:Belg wint Duvel Collection design wedstrijd
Lees ook:Opnieuw exclusieve oplage Duvel glas
Lees ook:Grolsch gaat verder buiten Nederland!
Lees ook:Grolsch ondergaat metamorfose

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.