Jubileumborrel PRNH met veel bestuurders!

PINT Regio Noord-Holland (PRNH), de meest actieve regioafdeling van PINT, bestond afgelopen 25 oktober 15 jaar. Omdat er rond die tijd nogal veel Bockbieractiviteiten zijn, werd dit jubileum één maand later voor genodigden gevierd in het Proeflokaal van Brouwerij De Prael. Met name leuk was dat er veel bestuursleden aanwezig waren.

Er was één vat Springhop bewaard voor deze gebeurtenis. Spinghop is het door Brouwerij Dampegheest in opdracht van PRNH gebrouwen hoppige jubileumbier, dat bij het Noord-Hollands Bierfestival eerder dit jaar geïntroduceerd werd. De genodigden – vrijwilligers, brouwers in Noord-Holland, voormalige bestuursleden en overige relaties van de regio – lieten het bier zich wel smaken. Nadat de 20 liter weg was getapt, kon er genoten worden van de bieren van De Prael zelf.

Op een gegeven moment viel het op dat er veel bestuursleden aanwezig waren. Na telling kwamen we op 14 uit, wat natuurlijk op de gevoelige plaat (of in dit geval digitaal) vastgelegd moest worden. Even voorstellen: staand van links naar rechts: Henk Koeslag, Frans Ruiter, Nico Lammers, Bob Molenbroek, Nicole Warners, Johan Booij, Wim Buijsman, Hans Geuzebroek, Fred Schiphorst. Zittend: Peter van der Arend, Jeroen Oskamp, Ellen Zwietering, Jaap Twisk, Femmeke Prinsze. Bijzonder was tevens dat alle vier de oprichters (Jaap, Jeroen, Peter en Wim) van 1995 op de uitnodiging ingegaan waren. Naar wat er uit het geheugen geput kon worden, ontbraken er nog drie personen die ook eerder in het bestuur zitting hebben gehad. Bijna compleet dus!

Het was een gezellig samenzijn in het Proeflokaal. Het jubileum is gevierd. Nog een dikke maand en het jubileumjaar is ten einde. Alhoewel…, het eerste lustrumfestival komt er alweer aan. Houd deze blog in de gaten!

Lees ook:Het Meibockfestival goed bezocht
Lees ook:21-04-2013: Meibockfestival in Amsterdam
Lees ook:Brouwerij de Prael opent nieuwe proeflokaal
Lees ook:PINT Meibockfestival zondag 18 april 2010
Lees ook:Koper voor KiKa

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.