Kerstbierweek op bier.blog.nl

Er is al een aantal kerstbieren voorbij gekomen de afgelopen dagen. Om wat inspiratie op te doen zo voor de kerstdagen zal ik de komende week heel wat kerstbieren de revue laten passeren. In de rubriek kerst- en winterbieren staan ook nog diverse andere bieren die ik vorig jaar al ‘besproken’ heb. Nu iedereen in de kerstsfeer komt zijn er bij de slijters waaronder Mitra volop kerst- en winterbieren verkrijgbaar. Een slijterij die ieder jaar een heel groot assortiment heeft is Mitra Slijterij Van Bergen in Eindhoven.

Dus heb je de tijd en wil je de keuze hebben uit een bijzonder groot assortiment loop hier dan zeker eens binnen. Verder is het belangrijk om niet te lang te wachten met de kerstbieren inkoop aangezien het assortiment ieder jaar erg hard gaat en altijd weer blijkt dat ze sneller zijn uitverkocht dan verwacht. Vorig jaar heb ik al een bericht geschreven over het ‘waarom’ van kerstbieren. Volg bier.blog.nl de komende week en zie welke kerstbieren ik gedronken heb en wat aanraders zijn en welke je beter kan laten staan.

Lees ook:10-12-’11: Winterbierfestival Wormer
Lees ook:Bieractie top drie week 46
Lees ook:11-12-10: Winterbierfestival Wormer
Lees ook:Bieractie top drie week 49
Lees ook:Top kerst- en winterbieren per land

2 reacties op “Kerstbierweek op bier.blog.nl

  1. roy hebing

    in Joure bij Lekkerbier de bierwinkel hebben ze ook heel veel kerst en winterbieren

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.