Social Media Bier?

Meegaan met de tijd betekent ook dat er een Social Media Bier moet komen. Social Media staat voor kennis met elkaar delen en de inhoud bepalen. Hoe leuk zou het zijn als een brouwerij het eerste social media bier gaat brouwen op basis van de input van bierkenners en bierliefhebbers? Ik zie hier toch echt een groot potentieel! Bij alle social media bijeenkomsten wordt vervolgens dit nieuwe bier gedronken als voorbeeld van hoe social media werkt. Leuk idee toch? 

Hoe ik op dit idee kwam? Een Belgische culturele vereniging heeft een bier Cult Social gelanceerd, een sociaal bier. De insteek is ook om er samen van te genieten, zo is de fles in een 0,75 cl uitvoering verkrijgbaar inclusief glazen. Het lijkt me een leuk ‘project’ om samen op te pakken. Welke Nederlandse brouwer zet de stap? Volgens mij kan dit wereldnieuws worden .

Lees ook:Desperados houdt bierparty op YouTube
Lees ook:Social media en bierbrouwers nog geen huwelijk
Lees ook:Hét social media advies van goeroes in slijter en bierland
Lees ook:Heineken sluit wereldwijde marketingdeal met Facebook
Lees ook:Alcoholreclame op social media aan banden

2 reacties op “Social Media Bier?

  1. jacek

    Don’t sleep. Rochefort is on fire

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.