Bier en Gastronomie Award 2011 gaat naar….

Aanstaande woensdag 12 januari 2011 weten wie de Bier & Gastronomie Award 2011 gaat winnen. Dit jaar zal het voor de derde maal worden uitgereikt en wel op het centrale podium van de Xpert Plaza in Hal 9 op de Horecava in de RAI Amsterdam. De finalisten zijn van 15.30 uur tot 16.15 uur voor in interactieve proefsessie op het podium te vinden. Een belangrijke prijs die bier en gastronomie verder op de kaart zet. Dit is ook een van de doelstellingen van het Biergenootschap der Lage Landen die de wedstrijd organiseert.

Dit jaar deden een tiental horecabedrijven mee aan de wedstrijd. De eerste Award werd gewonnen door Proeverij Caruso in Roosendaal vorig jaar nam Restaurant Lieve in Amsterdam de Bier & Gastronomie Award in ontvangst.

De juri onder leiding van leiding van Henri Reuchlin van het Bierburo heeft horecagelegenheden de afgelopen maanden anoniem bezocht. De drie finalisten zijn: Dégust uit Hoogeveen, Biercafé Moeke uit Breda en Streekrestaurant de Hofkaemer uit Bergeijk (NBr). 

Ik heb over alle drie de gelegenheden al heel wat fantastische verhalen gehoord van mensen die in deze gelegenheden geweest zijn. Restaurant Lieve heb ik al wel meerdere malen gegeten. De genomineerde finalisten staan bij mij nu op het lijstje om een bezoek te gaan brengen. Erg benieuwd wie er met de prijs van doorgaat. De Grootheraut van het Biergenootschap der Lage Landen, Andries de Groen, maakt woensdag de winnaar bekend.  

Bron: Slijtersvakblad

Lees ook:Finalisten Bier- en Gastronomie Award 2012
Lees ook:Bier & Gastronomie Award naar Lieve
Lees ook:Bier en Gastronomie Award 2011 naar De Hofkaemer
Lees ook:Win de volgende Bier en Gastronomie Award
Lees ook:Finalisten Bier en Gastronomie Award 2013

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.