05-03/06-03-11: Zythos Bier Festival

De Zythos bierfestivals is een van de grootste bierfestivals een België. Dit jaar vindt het plaats op vijf en zes maart. Iedereen die naar Alvinne gaat vanuit Nederland kan mooi op 5 maart op de terugweg langs het Zythos bierfestival. In totaal staan er ongeveer 60 brouwers die gezamenlijk circa 200 bieren aan de bierproever presenteren. Op het festival staan veelal de brouwers zelf achter de circa 50-60 standjes.

Het festival vindt plaats in de stadsfeestzaal in St.-Niklaas, klik hier voor meer informatie over de locatie. Op zaterdag gaat het festival van start om 12:00 en duurt tot 24:00 uur en zondag zijn deuren geopend van 11:00 tot 21:00 uur. De proefglaasjes zijn 15 cl, waardoor veel verschillende bieren geproefd kunnen worden. De bierlijst is nu al groot met bieren van grote en kleine Belgische bierbrouwerijen. Uiteraard is er voldoende te eten, en kan een rustige plek gezocht worden om te zitten. Een mooi festival om niet te missen!

Voor meer informatie kijk op: http://www.zbf.be/nl/index.htm.

Lees ook:28-4 en 29-4-’12: Zythos Bierfestival Leuven
Lees ook:30-10/31-10 Biertweedaagse met exclusieve bieren
Lees ook:PRE-ZBF Festival 4 en 5 maart 2010: Beer en Whiskey
Lees ook:Zythos Bier Festival 6 en 7 maart 2010
Lees ook:18-12/19-12 Kerstbierfestival Essen

2 reacties op “05-03/06-03-11: Zythos Bier Festival

 1. Geroen

  Als je er eens bent geweest kom je er elk jaar terug.
  Een feest voor de bierliefhebber er vallen elk jaar opnieuw vele NIEUWE primeurs te degusteren !

    /   Beantwoorden  / 
  1. Alexander

   Zolang ze de muziek maar _UIT_zetten :)

     /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.