Digitale Brouwerijtour: wanneer starten we?

Het bezoeken van brouwerij is geweldig echter soms een kostbare tijd omdat de brouwerij niet naast de deur ligt. Wat ik zelf altijd leuk vind en graag wil is een kijkje in de keuken vanuit huis. Natuurlijk is dat lang niet zo leuk als wanneer je de brouwerij zelf gaat bezoeken. Maar je krijgt wel een goede indruk van de sfeer en de bierpassie die hoort bij het biermerk. En dat verhoogt weer het merkgevoel en de emotie bij het bier. Nu zie ik op YouTube steeds en steeds meer digitale brouwerij Tours verschijnen. Echter in Nederland nog helemaal niet.

Je maakt kennis met de brouwerij via een real live film op internet waarbij je de tour door de brouwerij gewoon maakt alleen dan digitaal. Het is een mooie manier om je als brouwerij aan het publiek te presenteren. Eigenlijk is het gewoon een bedrijfsfilm dat in Nederland nog niet echt door de speciaal bierbrouwers maar ook de grotere pilsbrouwers wordt ingezet.

Bierliefhebbers, het is toch fantastisch om op deze manier kort een kijkje te nemen bij de brouwerij? Via YouTube vind je in ieder geval honderden zo niet duizenden brouwerij tours. Deze zijn dan niet door een particulier gemaakt maar echt door de brouwerij zelf.

Bekijk hieronder een aantal willekeurige digitale tours. Wanneer gaan de Nederlandse (speciaalbier) brouwerijen zich aan het publiek presenteren?

Lees ook:Heineken focust op social media
Lees ook:Biercommercial toppers uit Australië
Lees ook:Duvel maakt koppeling naar muziek
Lees ook:Bavaria virtuele biertour
Lees ook:Biologisch bier niet gewoon een hype?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.