Tournée Générale gemist?

De Belgische uitzending Tournée générale is onder bierliefhebbers in Nederland en België uitermate populair. Op dit blog maar ook elders op Internet lijken meerdere mensen op zoek te zijn naar een plaats waar de gemiste uitzendingen van Tournée générale te zien zijn. Lees verder om ze terug te kijken. 

Geen enkel punt, ik heb de plaats gevonden op YouTube. Al direct na de uitzending staan de afleveringen op de site. Klik hier en bekijk de uitzendingen terug. Overigens ook van het seizoen van 2009. Veel plezier!

Lees ook:Tournée Générale Tripel Hop
Lees ook:Geen betalende brouwerijen in Tournée Générale
Lees ook:Tournée Générale start op 7 februari 2013
Lees ook:Opnames Tournée Générale in volle gang
Lees ook:Op 16 maart 2011 in Tournée Générale…

6 reacties op “Tournée Générale gemist?

 1. TheBentastic

  Ik mag van BELGIE EEN niet meer dan 4 afleveringen tegelijkertijd op youtube zetten.

  Mail als je een aflevering van seizoen 1 nog wilt hierzien, dan zet ik em online op een youtube private link voor je.

  TheBentastic
  [email protected]

    /   Beantwoorden  / 
 2. Robert

  Weet iemand of ik seizoen 1 ook op dvd kan kopen/is uitgegeven?
  Zou best wel de hele serie willen hebben…

    /   Beantwoorden  / 
  1. Frans Ruiter

   Als je er echt niet uitkomt, kan ik nog wel wat voor je regelen.

     /   Beantwoorden  / 
  2. Brabander

   Ik heb de serie op dvd. Als je een kopie wil hebben dan moet je me even op de site BeerAdvocate opzoeken onder de naam Brabander en me daar een mail sturen. Mocht je de eerste keer op de site komen dan moet je je even (gratis) inschrijven en dan kun je me mailen. Zeer goede biersite overigens, ik vind deze prettiger dan Ratebeer.

   Thijs

     /   Beantwoorden  / 
 3. Frank

  is er nog iemand die deze dvd zou willen maken voor me?

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.