Welk bier drink jij?

Welk bier drink jij? Inmiddels bestaat mijn blog ongeveer anderhalf jaar en mag ik iedere dag circa 1300 unieke bezoekers ontvangen. Fantastisch! Ik ben eens benieuwd welk (type) bier jij dringt. Vul de Poll in rechts in het midden van mijn blog: www.bier.blog.nl Verder ben ik nog benieuwd naar iets anders… 

Inmiddels is duidelijk gezien de stijging van het aantal bezoekers dat mijn blog als waardevol wordt ingeschat. Zoveel mensen zoveel meningen. Dus de een zal het leuker vinden dan de ander. Ik ben erg benieuwd of jullie nog suggesties en ideeën hebben. Laat het me weten! En vergeet verder dus niet te poll in te vullen: www.bier.blog.nl.

Lees ook:Wat vind jij van het bockbier?
Lees ook:Wie zijn de biergenieters op bier.blog.nl?
Lees ook:Welk biercafé is ‘t meest in oranjestijl?
Lees ook:‘Vrouwenbier heeft toekomst!’
Lees ook:Kwaliteit van bockbier in 2010

4 reacties op “Welk bier drink jij?

 1. Bart van Grootel

  Ik lees je stukken altijd met veel plezier en ik moet zeggen dat je wat mij betreft in deze vorm absoluut moet doorgaan met plaatsen van nieuws. Erg goede site!!

  Laatst heb ik al eens aangekaart dat ik het persoonlijk een leuk idee vind om een plek te maken waar lezers aan kunnen geven welk bier ze op dat moment of op die dag drinken.
  Een soort forum of gastenboek-achtig idee.
  Kun je achteraf ook nog mooie “Best of…” lijstjes maken.

    /   Beantwoorden  / 
 2. Ho-even

  Ik lees met geneoegen je verhalen en de reacties erop.
  Ik zou zelf niet snel reageren op de verhalen maar verder ga zo door en met 21/2 jarige bestaan drinken we daar een heel mooi Nederlands bier op.

    /   Beantwoorden  / 
  1. Fiona de Lange

   Super bedankt! Overigens is het anderhalf jaar ;-) .

     /   Beantwoorden  / 
 3. Hendrik

  Tof blog dit!
  Ik zal je poll invullen en ga zo door!

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.