AB InBev geeft horecaondernemers inspiratie

Een site die ook voor bierliefhebbers leuk is. Bierbrouwers ondersteunen graag de horecaondernemers om meer klanten in de zaak te krijgen. Heineken bedenkt een glazenactie waarmee ze de consument naar het café trekt en bierbrouwer AB InBev lanceert een nieuwe website voor horecaondernemers: www.ab-inbevbars.nl. Een mooie site en inspiratiebron over bier, de mooiste horecazaken in Nederland en praktische tips & tricks.  

Iedereen is van harte welkom op de website en kan er bijvoorbeeld rekenmodellen vinden om de extra winst te bepalen van een tweede merk op de tap. Ook staan er goede tips op voor bier en spijscombinaties en is online een taptraining te vinden met brouwmeester Gerard van den Broek.

De website is gekoppeld aan het online magazine BeerBytes dat maandelijks uitkomt en eind volgende week voor het eerst in de e-mail box ligt. Leuk initiatief! Hopelijk gaan de horeca ondernemers door dit soort initiatieven zich steeds meer online begeven. Want dat is echt nodig! En spelen ze steeds meer in op de extra’s bij het verkopen van bier!

Lees ook:Christoffelbier heeft nieuwe website
Lees ook:Website met brouwrecepten!
Lees ook:Bavaria lanceert vandaag nieuwe website
Lees ook:Brouwtips voor thuis
Lees ook:Brouwerij Bockor lanceert nieuwe ‘website’ voor exportbier

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.