10e editie magazine Bier!

Vandaag ligt alweer de 10e editie van het Nederlandse onafhankelijke glossy magazine Bier! op de mat! Een jubileum, want daarmee bestaat het blad alweertweeënhalf jaar. In de 10e editie reportages over de Nederlandse Brouwerij ’t IJ in Amsterdam en de Belgische  lambiek- en geuzebrouwerij Boon in Lembeek. In de culinaire rubriek een interessant artikel over bierrestaurant ’t Hommelhof in Watou, waarin eigenaar en chefkok Stefaan Couttenye specifiek stilstaat bij het hopscheutenseizoen dat nu begint. Uiteraard heb ik voor de rubriek World Wide Wort ook weer een mooi artikel geschreven waarover morgen meer.

Verder in Bier! 10 een oordeel van het proefpanel over de ‘Speciale Belge’ bieren, in Nederland beter bekend als amberbier. In de historische rubriek een artikel over de ondergang van de Hengelosche Brouwerij, ooit een begrip in Nederland. De traditionele bierreis biedt deze keer een suggestie voor een korte trip naar het Duitse Keulen, de stad van het overheerlijke Kölschbier. En verder een mooi verhaal over de trappistenbrouwerij van Chimay.

Bekijk voor meer informatie ook de website www.biermagazine.nl.

Lees ook:Nieuwe editie magazine Bier!
Lees ook:Proeverij van extreme Nederlandse bieren
Lees ook:Het biertje van….. Diego Maradona
Lees ook:Nieuwe rubriek: ‘In gesprek met’… de brouwerijdirecteur
Lees ook:Bockbiertest RTL4 Editie NL

Eén reactie op “10e editie magazine Bier!

  1. Bas

    Ik heb hem binnen!

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.