De naam van het ‘nieuwe’ Palm bier wordt….

De naam van het bijna nieuwe Palm bier kent nog drie opties. Nieuw bier is het dus niet aangezien het naar het lijkt gaat om de limited edition van het bier dat vorig jaar al op de markt kwam, PALM 4.6. Deze laatste is ook een van de drie namen. Verder is nog de keuze uit PALM Sauvin Blonde óf PALM D’Or. Wel een beetje apart dat het gelanceerd werd als het nieuwe Palmke. Laat ze dan kiezen voor PALM Sauvin Blonde, dat overigens een beetje moet denken aan wijn. Dat kan uiteraard een hele handige brug zijn… De D’Or doet me een beetje denken aan La Trappe Isid’or.

De bierliefhebber moet nu raden welke naam het wordt een maakt dan kans op een Bourgondisch weekend in België, inclusief een bezoek aan de PALM brouwerij. De ‘PALM 4.6′ is een licht amberkleurig, fris bier door de hopsoort Nelson Sauvin en heeft uiteraard een alcoholpercentage van 4,6 %. Ik zou het overigens wel vreemd vinden als de naam inderdaad 4.6 is. Daar is dan namelijk niks nieuws aan.

Via Facebook kon men aan de hand van instructies de naam raden waaruit de bovenstaande drie het meest zijn voortgekomen. Uit alle goede inzendingen wordt de winnaar getrokken.

Bron: Proost Magazine

Lees ook:Palm Sauvin introductie in Nederlandse horeca
Lees ook:Palm Sauvin op fles in Nederland
Lees ook:PALM pakt uit met nieuwe uitstraling
Lees ook:Wie raadt de naam van het nieuwe PALMke?
Lees ook:Nieuw informatiesysteem bij Palm door strenge regels

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.