Wie zijn de biergenieters op bier.blog.nl?

Een maand lang heb ik onder de bezoekers op mijn blog gepolst welk type bier zijn nu feitelijk drinken. Pils, speciaalbier, pils en speciaalbier of iets anders dan bier. Er is met 309 stemmers behoorlijk gestemd. Dat geeft een mooi beeld wie mijn blog nu exact bezoeken. De poll geeft duidelijk aan dat een flink deel van de bierdrinkers pils en speciaalbier dringt, 51%!

33 % van de bezoekers zijn alleen speciaalbierdrinkers. 13% houdt het bij alleen pils en toch nog 3% komt op mijn blog en dringt geen bier. Als we die laatste 3% hiermee dan over kunnen halen om toch eens pils of speciaalbier te drinken dan groeit het aantal bierdrinkers goed! Het is natuurlijk niet verwonderlijk dat veel van de bezoekers speciaalbier drinken.

Echter duidelijk is toch ook dat 64% ook gewoon lekker houdt van pils! En natuurlijk zorg ik ervoor dat pils goed aan bod blijft komen. Bedankt voor het stemmen en cheers!

Lees ook:Welk bier drink jij?
Lees ook:60 procent vindt Nederlands speciaalbier van goede kwaliteit
Lees ook:Bier is lekker of niet lekker
Lees ook:Bieraanbieding via de mail of nieuwsbrief
Lees ook:Nederlandse bierconsumptie in 2011

2 reacties op “Wie zijn de biergenieters op bier.blog.nl?

  1. boeskoolvak

    Ik drink vooral speciaalbier,vandaag nog twee flessen St.Bernardus Abt 12 van 75 cl en twee flessen St.Bernardus christmas ale 75 cl binnengekregen,dus wordt weer genieten.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.