Exclusieve Flying Dog Alpha collection

Ben je een echte Flying Dog fan dan komt er vanaf april 2011 een mooi collectors item aan: de ‘Alpha Collection’. Het is een box met een variëteit aan bieren en een selectie van de gelimiteerde IPA series. Zoals de vaste lezers van dit blog weten ben ik erg weg van de Raging Bitch  en mag ik ook graag de andere bieren van Flying Dog drinken. En er zit hier nog iets bijzonders in.

Naast de Doggie Style Classic Pale Ale, Snake Dog IPA, Raging Bitch Belgian-Style IPA vind je in deze box hun laatst aangekondigde nieuwe bier, februari 2011, de Single Hop Imperial IPA with Simcoe. De première vindt natuurlijk in de VS plaats, in Maryland. Hopelijk is het straks ook te bestellen via andere kanalen bijvoorbeeld Bier&Co die veel bieren van Flying Dog importeert.

Op Twitter @flyingdog is het in ieder geval mogelijk om alles rondom de Alpha Collection te volgen via de #AlphaCollection. Ik zal het volgen en als ik meer weet plaats ik het hier op mijn blog.

Lees ook:Flying Dog Raging Bitch: op en top verrassing
Lees ook:Flying Dog Alpha collectie in Nederland
Lees ook:Flying Dog in blik
Lees ook:Bierfestival Amsterdam: Geslaagd!
Lees ook:Zwolse bierweek in teken van speciaalbier

Eén reactie op “Exclusieve Flying Dog Alpha collection

  1. Bas

    De Raging Bitch is zeker lekker. En zo hebben ze nog meer lekkere bieren maar toch ook een paar miskleunen. Heb je de In-heat wheat al eens op? De hefe-weizen? Dat ziet er uit als ranja, ruikt als ranja én smaakt als ranja. Ook nog eens slechte ranja :D

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.