Craft Brewers Conference geeft de laatste trends

Van over de hele wereld vertrekken bierbrouwers en mensen die werken in de bierwereld deze week naar San Francisco. Daar vindt namelijk van 23 tot en met 25 maart 2011 de ‘Craft Brewers Conference’ plaats. Een bijeenkomst met in ieder geval 2.500 ’s werelds beste speciaalbier brouwers. Het zijn evenementen om in de gaten te houden aangezien hier de laatste ontwikkelingen in de speciaalbierwereld besproken worden. Natuurlijk hou ik jullie op de hoogte.

Na vorig jaar vindt de conferentie ook dit jaar weer in San Fransisco plaats. Een plaats waar al een rijke brouwgeschiedenis ligt, met een eerste brouwerij in 1849. Dat het aantal speciaalbier brouwers groeit blijkt wederom uit een wereldwijde toename van 9% ten opzichte van het jaar ervoor. De Brewers Association, belangenorganisatie, is de hostingpartner van deze bijeenkomst.

Tijdens deze dagen staan bierdiners, speciale bierproeverijen, Lezings en andere interessante activiteiten op het programma. Er wordt gesproken over tientallen onderwerpen die de bierindustrie momenteel bezighoudt. Bekijk hier het programma.

Bron: Brewers association

Lees ook:14% verkoopgroei ‘craftbeer’ in USA
Lees ook:Overview van de Amerikaanse biermarkt 2009
Lees ook:Laatste groeicijfers ‘American Craft Beer’
Lees ook:Sterke groei Amerikaanse bierbrouwers
Lees ook:26-03 t/m 29-03: Craft Brewers Conference

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.