Wie wint de Gouden PINT in 2011?

Bierconsumentenvereniging PINT organiseert om de twee jaar de uitreiking van de Gouden PINT. Hiermee wil zij belangrijke intitiatieven in de Nederlandse bierwereld in de kijker zetten. Alles kan in aanmerking komen zoals bijvoorbeeld een bijzonder bier, een schrijver van een boek of een bijzonder en mooi festival. Alleen activiteiten of initiatieven die plaatsvinden tussen 1 juni 2009 en 31 mei 2011 kunnen meedoen!

Weet je een goed initiatief of iemand die ‘m verdient, geef hem of haar op bij PINT. De prijs wordt toegekend aan een persoon of instantie die een positieve bijdrage heeft geleverd aan de instandhouding, ontwikkeling of promotie van de biercultuur in Nederland. Voor de jury telt wel mee dat het een vernieuwend karakter moet hebben. Nominaties kunnen via deze link aangemeld worden.  http://www.pint.nl/pint/nominatieform_GP.htm

De Gouden PINT werd in 2009 gewonnen door ‘De Smaak van Echt’, een bierconcept waarbij vier brouwerijen, Alfa, Budels, Gulpener en Lindeboom, vier nieuwe bieren brouwen.

Voor meer informatie over de Gouden PINT kijk op http://www.pint.nl/pint/bierprijzen.htm.

Lees ook:Bier.blog.nl genomineerd voor PINT bierprijzen
Lees ook:Wereldwijde vrouwenrating speciaal bier
Lees ook:Familiebrouwers winnen gouden PINT
Lees ook:StiBON wint Gouden PINT
Lees ook:PINT Meibockfestival zondag 18 april 2010

4 reacties op “Wie wint de Gouden PINT in 2011?

 1. Jan

  Nou, dan weet ik het wel! Dan nomineer ik bij deze het Utrechtse Bierbrouwers Festival dat gehouden wordt op zaterdag 14 mei aanstaande. Het festival moet nog plaatsvinden, maar is nu al legendarisch…. :-)

    /   Beantwoorden  / 
 2. Jan

  @John Brus: Ik zoek alleen maar naar wat “free publicity”. Het Utrechtse Bierbrouwers Festival is nog maar net geboren en ligt nog aan de fles. Ik maak mij (nog) geen illusies! Wij moeten toch ook uit de kosten komen… ;-)

    /   Beantwoorden  / 
  1. Fiona de Lange

   Nee echt Jan?? Zoek je free publicity? Die krijg je van mij hoor. Misschien een idee of tip om dan iemand anders voor je te laten spreken…;-).

     /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.